Stoere lockerkast 3-deurs Wit gereserveerd

Erg toffe lockerkast. Deze locker is in zeer goede staat! Heeft de kleur wit. Leuke details: de roosters in de deuren,de handige 'deurkkinkjes', de schuine pootjes,haakjes in de kast,rooster in de kast voor luchtcirculatie en de roedes en planken in de kast. Eventueel extra legplanken in de kast is mogelijk tegen meerprijs. De afmetingen zijn: 50 cm diep x 93 cm breed x 185 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact