Stoere vintage 'school' werkbank!

Deze toffe werkbank is afkomstig uit een oude school-timmerwerkplaats. Echt authentiek, mooi houten bankschroef en veel stoere details zoals de houtjes aan de zijkant, stevige robuuste poten (de achterste staat schuin zoals het hoort bij deze) en de klepkist onder de werkbank. De afmetingen zijn: 151 cm breed x 90 cm hoog x 51 cm diep (blad) (63 cm incl.bankschroef)
€ Verkocht.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact