Stoer industriële ladekast!

Deze stoere vintage kast is afkomstig uit een oude werkplaats. Super veel opbergmogelijkheden! Elke lade is er handig uit te halen door het metalen handvat. De tussenschotten zijn handig te verplaatsen. Alle bakken zijn van hout met metalen hoeken. De lades lopen erg goed door kunstig geleiders in het frame. Het oranje frame is van metaal. Het frame is ook in tweeën te delen dus handig te vervoeren. De afmetingen zijn: 65 cm breed x 73 cm diep x 117 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact