Vintage nachtkastjes Okergeel

Deze schattige nachtkastjes zijn gerestyled in de kleur okergeel. Deze vintage kastjes zijn niet identiek maar passen goed bij elkaar door de kleur en de konijnen knopjes. Nachtkastje links 47 cm x 34 cm x 46 cm (bxdxh) Nachtkastje rechts 44 cm x 46 cm x 47 cm (bxdxh) deze is met glasplaat op het blad.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact