Stoer dressoir/buitenkeuken/wastafel meubel

Dit stoere dressoir is helemaal opgeknapt in een mooie grijsgroene kleur. Dit dressoir is voorzien van lederen grepen. Veel opbergruimte, zwaar eikenhout. Super tof om als keukenblok in je buitenkeuken te gebruiken,als stoer wastafel meubel, als commode of dressoir. De afmetingen zijn: 45 cm diep x 90 cm hoog x 184,5 cm breed.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact