Vintage commode dressoir XL

Deze toffe kast is echt een oudje. Dit dressoir kan super staan in je interieur of in de kinderkamer als commode! Veel opbergruimte. Het dressoir is geschilderd in de kleur early dew van Flexa op waterbasis dus ideaal voor de kinderkamer. Deze licht mintgroene kleur past overal bij. De afmetingen zijn: 140 cm breed x 55 cm diep x 97 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact