Vintage commode / dressoir restyle

Mooie vintage commode kast. Helemaal opgeknapt in de kleur early dew van Flexa op waterbasis dus perfect voor de kinderkamer. Maar ook als dressoir in je interieur. Mooie glazen deurtjes met gezonken groepjes. Veel opbergruimte! De afmetingen zijn: 90,5 cm hoog x 40 cm diep (blad) x 138 cm breed

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact