Stoere industriële stelling kar incl.4 metalen bakken

Deze stoere industriële stellingkar komt uit een oude schoenenfabriek!. Handig zijn de 4 zwenkwielen onder de stelling.Het metaal is helemaal gecoat dus geeft niet af maar heeft nog steeds de verweerde robuuste uitstraling. De afmetingen zijn: 149 cm hoog x 37 cm diep x 110 cm breed.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact