Vintage Schoolplaat vissen

Deze oude schoolplaten zijn erg goed bewaard gebleven. De prent staat op dik,stevig karton. We hebben 3 varianten: 1) zoetwatervissen 2)fish charts of the british isles and nothern europe 2 3)fish charts of the british isles and nothern europe 1 Prijs is per stuk. De afmetingen zijn: 75 cm x 49 cm

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact