Vintage commode XL

Super toffe vintage commode. Deze ruime commode heeft nog een extra plekje door het uitschuifbaar plateau. De oude commode is goed bewaard gebleven. Deze is helemaal opgeknapt en geschilderd in de kleur early dew van Flexa. Op waterbasis dus perfect voor de kinderkamer. De hoogglans lak is makkelijk afneembaar.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact