Vintage dressoir/kastje jaren 50/60

Erg schattig vintage dressoir. Deze is goed bewaard gebleven. De glazen schuifdeurtjes met gestreept & gegolfd melkglas zijn nog helemaal intact. Deze hebben verzonken groepjes. Dit kastje heeft echt jaren 50/60 details zoals de driehoeks knopjes,schuine pootjes en afgeronde hoeken. De afmetingen zijn: 30 cm diep x 97,5 cm breed x 101 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact