Vintage commode .

Erg mooie vintage commode, helemaal opgeknapt en verhoogd tot perfecte werkhoogte van 91 cm. Handig is het uitschuifbaar plateau waardoor je meer werkruimte krijgt. De commode is opgeschilderd in de mooie licht grijs/groene kleur early Dew van Flexa. Uiteraard op waterbasis waardoor deze extra geschikt is voor de kinderkamer.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact