Stoere lange industriële planken met bevestiging!

Stoere oude industriële stelling planken. Deze zijn allemaal schoongespoten. Goed hard houd en allemaal hebben ze aan beide zijdes bevestiging voor bijvoorbeeld aan stelling buizen. Ook zijn deze super tof om als schuifdeuren te gebruiken. Tof voor hoge ruimtes! Ze zijn 2.40 lang. Nog 2 op voorraad. Prijs is per stuk.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact