Vintage kamerscherm Dokterspraktijk

Mooi goed bewaard gebleven kamerscherm. Dit kamerscherm is afkomstig uit een dokterspraktijk. Nog in zeer goede staat,de stof is nog helemaal intact en van goede kwaliteit. Het scherm is makkelijk te verplaatsen en in-uit elkaar te vouwen door de goed lopende zwenkwielen.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact