Stoere 6-deurs brievenbus locker

Deze stoere brievenbus locker heeft 6 deurtjes met slot en 2 sleutels. Ze zijn als nieuw, en hebben een spierwitte kleur.Erg leuk zijn de sleuven in de deurtjes,hier kan je je tijdschriften,mooie boeken, T-shirts inleggen. Ook leuk om aan de opening een hanger met je favoriete trui te hangen of gewoon een stoere lamp! De afmetingen zijn: 50,5 cm diep x 80 cm breed x 185 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact