Stoere industriële kluis kasten / lockers

Stoere unieke kluisjes kasten. Deze lockers zijn afkomstig uit een gymzaal, voorzien van een mooie grijs/groene kleur. Elke kast heeft 30 deurtjes. Achter de deurtjes zit een vak van 17 cm diep x 9 cm hoog x 19 cm breed. Alle sloten werken; bij 4 deurtjes wordt een nieuw slot geleverd, gezien het sleuteltje niet op slot draait. Dit zit bij de prijs inbegrepen.Elk slot heeft een houten klosje met ingebrand nummer. Bij veel kluisjes zit een reserve sleutel,niet bij allemaal. De kasten kunnen ook aan de muur bevestigd worden,door metalen hoeken bovenaan de kast. De afmetingen zijn: 46,5 cm breed x 20 cm diep x 186,5 cm hoog. De prijs is per kast inclusief BTW.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact