Stoere vintage werkbank: badkamermeubel!

Op zoek naar een uniek stoer badkamermeubel? Onze werkbanken zijn ook super geschikt voor de badkamer! Door het handige,niet al te grote formaat past deze goed in de badkamer. Genoeg plaats voor de shifon eronder, makkelijk om de spoelbak evt.2 erop te monteren! De bankschroeven zijn handige handoekhaken .De afmetingen zijn: 133 cm breed x 70 cm diep x 88 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact