Stoere vintage 'school' werkbank!

Dit stoere meubel is afkomstig uit een oude ambachtsschool. We hebben 7 van deze stoere werkbanken in onze shop. Erg leuk & handzaam formaat. Uniek en in elke stijl te combineren in je interieur. Als dressoir maar ook als stoer werkmeubel in je keuken. De klemmen aan de rechterzijde zijn eenvoudig te verstellen door de bout&houten klos in een ander gat te doen. Zo werden materialen gelijmd door deze een nacht tussen de klem te zetten. Natuurlijk is het ook erg handig om hier boeken tussen te klemmen. Ook Tof als badkamer meubel door er makkelijk een opstaande spoelbak erop te monteren. De afmetingen van de werkbank zijn 133 cm breed x 70 cm diep x 88 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact