Industriële oude werkbank / toonbank Grey Green I

Deze stoere werkbank is afkomstig uit een oude fabriek. We hebben er 5 kunnen bemachtigen. Alle even uniek met stoere details,veel opbergruimte! De werkbank is van massief hout dus erg stevig. De werkbank is ook super tof als toonbank, kookeiland of dressoir! De kleur is authentiek grijs groen ,helemaal weer de kleur van nu! Deze heeft 5 lades en de lades zijn ook weer verdeeld in vakjes. Deze werkbank heeft Stoere schuifdeuren met gezonken greep.Leuk detail zijn de verschillende oude grepen op de lades. De afmetingen zijn:2 mtr breed x 68 cm diep x 86 cm hoog

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact