Stoere vintage werkbank/toonbank/kookeiland!

Deze stoere werkbank kast is afkomstig uit een oude fabriek. Uniek & erg handig zijn de schuifdeuren aan beide zijdes. Dus dit meubel kan los in de ruimte staan en aan 2 tegenoverstaande zijdes te gebruiken. Ook origineel is het metalen werkblad,deze is voorzien van een coating waardoor de roestige uitstraling blijft maar niet meer afgeeft! De afmetingen zijn 111 cm x 95 cm x 116 cm hoog ( 101 cm hoog wanneer de poten eraf gezaagd worden)

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact