Vintage schoolkast 2-deurs

Mooie unieke vintage schoolkast. Dit dressoir is afkomstig van een oude school. Zeer goed bewaard gebleven! Leuke details zoals het werkende slot met sleutel,de zwarte rubberen band en het groene blad. Dit dressoir kan je op vele manieren gebruiken zoals bijvoorbeeld als roomdivider! De afmetingen zijn: 182 cm lang x 91,5 cm hoog x 34,5 cm diep

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact