Vintage schoolboeken kastjes

Deze vintage kastjes zijn afkomstig van een lagere school. Deze zijn goed bewaard gebleven in een berging van school. Ze zijn op vele manieren te gebruiken, bijvoorbeeld ook als roomdivider! De prijs is per stuk. De afmetingen zijn: 152,5 cm breed x 35 cm diep x 90,5 cm.hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact