Stoere oude schilders loopplank (uitschuifbaar)

Deze stoere plank heeft dienst gedaan als loopplank bij een schildersbedrijf. Deze oude plank is erg leuk als wandplank op die lange muur in je interieur of als bank! Stevig hard hout,geen houtworm of zachte plekken. De lengte ingeschoven is 3 mtr lang. Uitgeschoven is deze 5 mtr. De diepte is 32 cm.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact