Vintage ligbed

Wat een stoer ligbed. Deze vintage brancard soort heeft een metalen frame en raster. Handig is dat de rugleuning te verstellen is dus je kan heerlijk zitten maar ook liggen. Erg makkelijk te verplaatsen door de horizontale stang en de grote wielen. De lengte van het bed is 1.70. Dus helaas niet voor hele lange mensen.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact