Vintage commode, ladekast early dew

Hele mooie vintage commode. Deze commode is helemaal opgeknapt en zelfs verhoogd voor de maten van nu. De hoogte is 92 cm waardoor een erg fijne werkhoogte ontstaat. De commode is helemaal opgeschilderd in de kleur early dew van Flexa. Deze is op waterbasis dus ideaal voor de kinderkamer! De afmetingen zijn: 114 cm breed(excl uitgeschoven blad,deze is nog 26 cm extra) x 48 cm diep x 92 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact