Stoere industriële stelling kar

Deze oud Industriële kar is afkomstig uit een boetseer werkplaats. Een mooie stevige kar is echt een eyecatcher in je huis! Er kan veel op deze kar gestald worden door het zeer goede metalen frame,in het midden onder de planken zit nog een extra metalen strook! Robuuste grote wielen waarvan 2 zwenkwielen.De kar heeft zijn originele oranje kleur.De afmetingen zijn: 68 cm diep x 115 cm x 93 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact