Vintage jaren 50 bureau Philips

Dit unieke bureau is in zeer goede staat en heeft een mooi verhaal.Dit bureau is afkomstig uit het kantoor van de Philips fabriek In de jaren 50 werden alle houten bureaus vervangen door metalen bureaus. De medewerkers mochten een bureau destijds kopen voor 2 gulden 50 cent. Het bureau is nog steeds in erg goede staat en lekker ruim! De afmetingen zijn 150 cm breed x 75 cm diep x 77 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact