Vintage gymmatten / speelmat

Deze oude matten zijn afkomstig uit een gymzaal. De matten zijn behoorlijk versleten,her en der is de stof gescheurd (zie foto's) de lederen hoeken zijn bij alle matten aanwezig. Ben je een beetje handig kunnen de scheuren zo hersteld worden. Leuke speelmatten voor kinderen buiten en/of binnen. De afmetingen zijn 98 cm x 147 cm. De matten kunnen dmv klittenband aan elkaar bevestigd worden.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact