Vintage green sofa

Hele mooie vintage sofa. Het onderstel is van hout, en dit meubel heeft zijn authentieke groene stof. Mooi geplooid. Op een enkele plaats licht verschoten. Dit daybed ligt erg fijn! De afmetingen zijn 160 cm lang x 65 cm diep x 43 cm zithoogte.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact