Stoere industriële oude Timmermans werkbank! Gereserveerd

Deze oude werkbank is afkomstig uit een oude timmerwerkplaats. Stoere authentieke details zoals de houten bankschroef,robuuste bouten,gaten en sleuf in het hout. Een uniek item in je huis! We werken samen met een betrouwbare en goedkope koerier dus evt bezorgen is geen probleem. De afmetingen zijn: 80 cm diep x 82 cm hoog x 2 mtr 61 cm lang!

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact