Vintage archiefkast XL 12 laden

Unieke oude archiefkast. Deze kast is afkomstig uit een oud kantoorpand. Zeer goed bewaard gebleven. De 3 delen kunnen los van elkaar worden gehaald daardoor is de kast makkelijk te vervoeren. De gehele kast is gemaakt van hout: ook de lades. Mooie elementen zoals de grepen en knopjes om zelfs de achterzijde van de lade te verstellen. De afmetingen van de gehele kast zijn: 120 cm breed x 66 cm diep x 146 cm hoog. De binnenmaten van de lades zijn: 53 cm diep x 32,3 cm breed x 28 cm hoog(voorzijde)19 cm (achterzijde)12 cm (zijde) We werken samen met een betrouwbare en goedkope koerier dus evt bezorgen is geen probleem.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact