Vintage kinderbankje beton grey

Erg schattig houten bankje. Deze is afkomstig van een oude kleuterschool. Het bankje heeft een klep waardoor je ook nog handig het speelgoed in kan opbergen. Het kinderbankje is geschilderd in de kleur beton Grey op waterbasis. De afmetingen zijn 75 cm breed x 40 cm diep x 62 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact