Stoere industriële bakken kast uit oude fabriek

Deze oude metalen kast is afkomstig uit een oude fabriek. Geheel van metaal. De bakken passen er perfect in, veel opbergruimte. De kast heeft zijn authentieke oude look behouden doordat er een coating overheen zit. En dus ook goed schoon te maken. De afmetingen zijn 136 cm breed x 49 cm diep x 96 cm hoog. Prijs is inclusief.de bakken

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact