Schattig vintage kaptafeltje

Erg mooi,goed bewaard gebleven kaptafeltje. Dit tafeltje stond voorheen in de hal,handig voor al je lippenstiften, sleutels of andere kleine items. In het kastje zit de authentieke okergele fluwelen bekleding nog,mooi geslepen spiegeltje. Ook handig is het kleine laadje onder het blad.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact