Vintage commode XL

Mooie vintage commode. Deze oude ladecommode is lekker ruim door de grote lades,heeft een fijne werkhoogte om de kleine te verschonen. Maar dit meubel kan natuurlijk ook gewoon als dressoir in je interieur.De afmetingen zijn: 52 cm diep x 93cm hoog x 124 cm breed

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact