Vintage gymbank : White & Wood!

Mooie vintage gymbanken. Deze zijn afkomstig uit een oude gymzaal. Het onderstel is van metaal,heeft de originele Witte kleur. Wanneer je de bank omdraait,kan deze evt. Gebruikt worden als evenwichtsbalk.Handig zijn de wielen aan 1 zijde waardoor deze makkelijk te verplaatsen zijn. Deze oude gymbanken passen in ieder interieur, mooi formaat! De afmetingen zijn: 2 mtr lang x 31 cm hoog x 23 cm diep.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact