Green vintage kleutersetje: tafeltje & stoeltje

Erg mooi vintage setje. Het tafeltje en stoeltje zijn afkomstig uit een oude kleuterschool. Het tafeltje heeft een mooie groene aflak,onderstel is van hout en heeft rubberen doppen. Het Tubax stoeltje heeft een metalen frame,de zitting en rugleuning zijn vn hout,ook aan deze poten zitten rubberen doppen. We hebben 5 sets op voorraad en eventueel ook aan te vullen met meerdere stoeltjes. De afmetingen zijn 70 cm x 50 cm x 58 cm hoog (tafeltje) het stoeltje heeft een zithoogte van 37,5 cm.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact