Jaren 30 ladekast met marmeren blad

Erg schattig kastje.Zeer goed bewaard gebleven. Het marmeren blad is nog helemaal intact. Het kastje is van massief hout,leuk detail zijn de rondingen op de hoeken en de elegante pootjes. De afmetingen zijn: 112 cm breed x 58 cm diep x 78,5 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact