Vintage Early Dew Commode

Deze oude commode is helemaal opgeknapt: verhoogd tot de 'werkhoogte' van nu. In de kleur : Early Dew geschilderd (op waterbasis dus zeer geschikt voor de babykamer) en weer voorzien van de authentieke knopjes en slot (werkend). Aan beide zijdes heeft de commode kledingstangetjes zodat je de kleertjes en handoekjes binnen bereik hebt. De afmetingen zijn: 90 cm breed x 45 cm diep x 91 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact