Art deco - Amsterdamse school bijzet Tafeltje: Rond

Erg mooi art deco tafeltje, zeer goed bewaard gebleven. Het blad heeft mooi ingelegd hout in ster vorm, afwerking met knop-hout. Er ligt het authentieke ronde (dik) glazen blad op. Handig is het plateau eronder voor je tijdschriften ed. De afmetingen zijn: 63 cm hoog.Doorsnede 60 cm

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact