Vintage commode Early Dew

Deze mooie oude commode heeft veel opbergruimte. De commode is helemaal opgeknapt en verhoogd tot de maten van nu (werkhoogte) De commode is geschilderd in de kleur Early Dew van Flexa, op waterbasis dus zeker geschikt voor de kinderkamer. De kleur past overal bij, echt een fijne licht groen/gijze kleur.De ladekast heeft authentieke bakkelieten knopjes. Leuk detail is de verlenging van het werkblad door de uitschuifbare plank. De afmetingen zijn: 1 mtr breed (1 mtr 40 cm met uitschuifblad) x 60 cm diep x 91 cm hoog!

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact