Oud meidenkastje Saliegroen

Erg schattig meidenkastje. Dit oude kastje heeft mooie oude verbindingen.Het kastje is helemaal opgeschilderd in de kleur Saliegroen van Flexa (op waterbasis dus ook ideaal voor op de kinderkamer)De afmetingen zijn: 43 cm diep x 98 cm breed x 151,5 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact