Vintage jaren 30 dokterskast

Mooie vintage metalen dokterskast. Deze kast is helemaal wit, met glazen plateau's. Erg uniek is het geheime kastje in deze vitrinekast! Het onderstel heeft een mooie houten rand met aluminium lijst. De afmetingen zijn: 65 cm breed x 39 cm diep x 179 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact