Vintage Green locker 8-deurs

Super stoere lockerkast! Deze kast heeft 8 deurtjes met allemaal werkende draaiende knoppen. De deurtjes hebben een uniek raster.Het wordt zo een stoere industriele vitrinekast; Ook leuk om haken aan te hangen. Ook magneten blijven prima zitten, voor al je foto's en tekeningen. De afmetingen zijn: 60 cm breed x 50 cm diep x 195 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact