Vintage dossierkast / ladekast

Deze vintage archiefkast is zeer goed bewaard gebleven. Rond 1880 is deze vervaardigd. Het is een grenen dossierkast met mooie uitschijfbare lades: met houten bak erg handig om allerlei zaken in op te bergen! Deze dossierkast kan ook bezorgd worden. Wij werken samen met een betrouwbare,goedkope koerier. Hierbij kan direct een offerte opgevraagd worden en wordt de bezorging op korte termijn ingepland.

De afmetingen zijn: 58 cm breed x 68,5 cm diep x 164 cm hoog.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact