Stoere industriele kruk: Oldgym!

Unieke stoere barkrukken. Het bovendeel is afkomstig uit een oude gymzaal, deze turnbok werd op een paal in de gymzaal gemonteerd. We hebben speciaal deze onderstellen laten maken van stoer robuust metaal. Past perfect bij het bovendek, handig erop en eraf te halen. Ook handig is de voetensteun.We hebben nog 1 van deze unieke krukken staan.Het ene bovendek is: 55 cm x 33 cm (lxb) en de andere: 43,5 cm x 33 (lxb) : Deze is verkocht.De hoogte bij beide krukken is 75 cm

€ 225,00 p/st

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat of wij gaan op zoek naar een specifieke wens bijvoorbeeld: een uniek kastje, die ene oude schoolplaat etc. Wilt u langskomen buiten de openingstijden maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact