Stoere houten dekenkist/transportkist: Brown!

Mooie oud houten transportkist. Deze kist heeft zijn authentieke bruine kleur. Op 3 hoeken zit een  bescherming van stoer jute stof/band hoeken, handige hengsels aan beide zijde en er kan evt. een hangslot op de voorzijde.De afmetingen zijn: 52,5 cm diep x 48 cm hoog x 80 cm breed

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact