Vintage gymbanken XL

Stoere vintage gymbanken. Deze gymbanken zijn afkomstig uit een oude gymzaal. Het onderstel is van metaal in originele petrol kleur. Handig zijn de wieltjes aan een zijde, daardoor makkelijk verplaatsbaar.De ene bank heeft donkerder hout, zie foto's. De afmetingen zijn: 32,5 cm hoog x 35,5 cm diep x 3 mtr 60 cm lang 

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact