Vintage turnpaard, vintage bank!

Super stoer oefen turnpaard. Dit turnpaard is afkomstig uit een oude gymzaal. Uniek item voor in je interieur. Deze is erg leuk om te gebruiken als bank. We kunnen deze ook voor u verhogen door houten klossen onder de gebogen 'poten'. Het turnpaard is geheel authentiek! Het leder is nog geheel goed intact,mooi doorleefd. De afmetingen zijn: 35 cm diep (102 cm incl de 'poten') x 41 cm hoog x 162 cm breed.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact