Vintage industriele metalen kast on wheels: GREEN

Wat een stoere vondst. Deze kar werd in het militair ziekenhuis gebruikt als medicijnkar. Mooie details zoals de grote grepen aan beide zijdes en de mooie grote wielen & stootrand. Deze kast kan voor vele doeleinden gebruikt worden en ook makkelijk te verplaatsen. De afmetingen zijn: 57,5 cm diep x 171 cm hoog x 121,5 cm breed.

Rondstruinen in Raamsdonk

Kom ook ns gezellig rondstruinen in onze schuurshop, veel wooninspiratie, vintage & industriële vondsten, meubels & accessoires. Zoek je een uniek cadeau? Wij maken ook cadeau's op maat ,zie projecten. Wilt u langskomen? maak dan een afspraak.

Projecten in opdracht

Bent u op zoek naar iets speciaals voor uw interieur of een project, kerstpakket, actie etc. We gaan in opdracht voor u aan de slag. Kijk eens bij de gerealiseerde projecten. Interesse?

Contact